Veslaři

Veslaři

Anotace: Autor vzpomíná na své zážitky.

 

          Veslaři

   Při plavbě kolem

   mysu Dobré naděje

   my veslaři jsme

   veslovali z plných sil

 

   bylo teplo a nebe

   bylo krásně modré

   když soudruh průvodčí

   nám oznámil

 

   že kapitán

   jenž chodil po palubě

   celý zachmuřený

   chce po obědě

   lyžovat na vodních lyžích

Autor Li-po, 31.05.2015
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí