Na trati

Na trati

 

       Na trati

 

    Za noci

    v Sahelském

    expresu

    kdy hvězdy

    mění svoje dráhy

    počítám ovečky

    na trati

    nevadí

    když

    dřevěné sedačky

    do zad

    trochu tlačí

 

    zvěrokruh

    je u konce

    možná

    že zítra

    rozběhne

    se znova

 

    radostně

    těším se

    do cíle

    vítá mne

    orchestr

    v Disnylandu

  

Autor Li-po, 28.07.2015
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí