Nedávno

Nedávno

 

       Nedávno

 

    Nedávno v Africe

    nějaký úchyl

    zabil lva Cecila

    mého dávného kamaráda

    co jsme si spolu hráli

    kdysi

    nechtěl bych potkat

    úchylovu duši

    tam

    kde je nemožné

    jiný stín nakopnout

Autor Li-po, 03.08.2015
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí