Všechno je dobrý

Všechno je dobrý

Anotace: Zas po delší době nová vlaštovka

Stačí zmáčknout tlačítko a už objímáš svět,
stačí jeden přístroj a víš, kde je všem nejlépe.
Tam je vše krásné, tam je vše hned......
tam princ na bílém koni dojede,
tam ta nejlepší příležitost na dveře zaklepe.
 
Modrobílé zdi překypují žalem,
v jednom smajlíku máš to, co si vždy chtěla.
I like it musíš dávat tahem,blahem
tolik přátel pohromadě si nikdy nikde neměla.
 
Tak se dál budem brodit bahnem s nálepkou all inclusive,
dál budem v pozoru a hlavně ONLINE
až na to, že jsme tak nějak zapomněli doopravdy žít
tak to všechno vypnem..........A BUDE NÁM FAJN......
Autor Danuela, 13.01.2016
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Papagena, Eriadar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dá se vypnout vypínač?...

19.01.2016 23:40:17 | enigman

ach, jakou pravdu máš a jak já kolikrát doma tajně si přeju, aby vypnuli elektřinu a bylo nám fajn jen tak se svíčkou :)

13.01.2016 17:21:43 | Papagena

Smutná pravda o dnešní mladé (mé) generaci.

13.01.2016 14:15:02 | Eriadar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí