Sentimentální ...

Sentimentální ...

Anotace: .... zpověď "na staré kolena" mateřskými hormony poblouzněná

pokud byl někde malý princ
rozhodně neseděl na bílém koni
nemlátil se v aréně
ani na mě nečekal v příštím životě

ON

tiše spal v propasti mých tajných tužeb
v malém pro oko neviditelném nic
hluboce schovaný v mém ďábelském nitru
kde čekal
až nastane jeho čas
aby jeho andělská křídla mohla ožít

neznala jsem ho
nemohla jsem si ho vysnít
neboť jsem nevěděla
že kdy v životě přijde ke mně

rozzářil mě jak nečekaný polibek
zahřál jak paprsek jarního slunka
rozsvítil moje nitro
jak poslední světluška na svatojánské louce

byla jsem nedočkavá a teď ho mám

a už nikdy nebudu moci zavolat
HALÓ
do neznámé propasti oné touhy
jenž přinesla mi
JEHO

MÉHO SYNA
Autor Mische, 18.06.2016
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí