Zničila motýlovi křídla, svázala ho imaginárními provazy

Zničila motýlovi křídla, svázala ho imaginárními provazy

Anotace: Zničila motýlovi křídla, svázala ho imaginárními provazy.

Netřeba používat slov,
Když víš, co říct.

Netřeba vyjadřovat emoce,
Když víš, jak se cítíš.

Netřeba vstávat,
Když uvnitř spíš.

Dělej jen potřebné věci
A nezbude ti nic.
Jak změnit nepotřebné v potřebné?

Netřeba se ptát,
Když ti nikdo neodpoví.

Netřeba odpovídat,
Když tě nikdo neposlouchá.

Hledáme toho pravého,
Přitom jsme nenašli sebe.
Autor margaretm, 19.07.2016
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Jin&Jang, michaela07, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí