Anděl v lidské podobě

Anděl v lidské podobě

Anotace: Není to báseň... jen tok mých myšlenek

Potkala jsem anděla,
co držel mě za ruku v nejhorším.
Usmíval se a hladil mé vlasy,
řekl, že jméno znát nepotřebuji, že andělé jméno nemají.

Potkala jsem ho, v době poblouznění,
kdy alkohol zastřel mou mysl.
Tohle ani báseň není- jen zpověď,
neboť na něj nikdy nechci zapomenout.

Bolestivě akceptuji fakt,
že jsem v době nejhorší mluvila o tom
že muž kterého miluji a měl by mě hladit po vlasech za něj,
je v Ústí a že za to nemůže.

Opravdu za to nemůže?
Autor NatalieDevlin, 27.06.2017
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí