Dneska to neskončím

Dneska to neskončím

Je mi to strašně moc líto
Že mě takhle vidíš
A říkáš si
Že mě nejde zachytit
Rozpadám se ti pod rukama

A lidé ti říkají
Že jsem jenom přítěž
Jenže ty mě stejně držíš dál
Pevněji než kdy jindy
I když ti nikdy nic neoplatím

Vážně se omlouvám
A přísahám
Že to neskončím
Jen kvůli tvojí snaze
Která je silnější než moje

A přestože ti spoustu věcí neříkám
Nechci, abys to všechno věděla
Jsem na tom mnohem hůř
Než jsem ti kdy tvrdila
Protože pokaždé, když se směji
Jen zakrývám stopy

Kvůli tobě jdu spát
A doufám, že ráno bude lepší
Sahám na dno
Ale potají
Nechci tě zranit
Všechno překryji vůní jasmínu
Úsměvy
A díky za rady
Autor margaretm, 24.09.2017
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, bogen, Iva Husárková, piťura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST :-))

25.09.2017 11:13:40 | Iva Husárková

Děkuju! :)

25.09.2017 15:29:00 | margaretm

:-))

26.09.2017 09:36:28 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí