Kde je moje promiň?

Kde je moje promiň?

Nikdy jsem nedostala svoje promiň
A to mě na tom mrzí asi nejvíc
Jen pár písmen
Ani jsi neměl odvahu to říct

Jako dvě různé reality
Nejdřív ses smál a dotýkal se mě
Pak jsi mě bodl chladem
Nechal jsi mě zmrznout
A rozbil mě o zeď jako ledovou sochu

Pořád čekám na svoje promiň
A budu čekat, dokud ho nedostanu
Možná to nebude nikdy
Ale dokud mi to neřekneš
Máš na Zemi povinnost

Jednou se ti to třeba vrátí
Mně už totiž ne
Dělala jsem, co jsem mohla
A už nemůžu, nemám sílu
S nikým jiným
Autor margaretm, 25.09.2017
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, piťura, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí říci sám sobě "promiň". Odpustit si.
A ... přestat si ubližovat

25.09.2017 17:10:14 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí