Opět přichází podzim života

Opět přichází podzim života

Anotace: se svou melancholickou nostalgií a splínem podzimních pošmourných dní

babí léto
falešná naděje
na život

vše postupně usíná
a to co v omylu jara rozkvete
zahyne v nejbližším mraze

poslední květ růže
pokrytý jinovatkou
křehká krása ledového království

které spaluje
víc než polední slunce
letního slunovratu

můj svět se hroutí
a já zas šeptám
kde jsi lásko

ztrácená a nalézaná
usneš jen na sto zimních dní
nebo navěky?
Autor VIZ, 19.10.2017
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Fany, KeepTheFlameBurning, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí