Já kráčím dál (I Walk Alone - Tarja Turunen)

Já kráčím dál (I Walk Alone - Tarja Turunen)

Anotace: Můj první kompletní text k existující písni, původní skladba s textem je zde: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/turunen-tarja/i-walk-alone-6004 případně karaoke verze je zde: https://www.youtube.com/watch?v=hEysi-NNe1w

Sbírka: Noční přání - hudbou ke svobodě a ještě dál

a klavírní verze je zde:https://www.youtube.com/watch?v=1vs6DmK1zLU


Můžeš své růže odnést pryč,

zesnulá nejsem, sfoukni svíčky,

nechala jsem Ti z trnů klíč.

 

Tenkrát ses smál.

Než stihne vítr odvát žal,

odcházím sama, tak sis přál.

Pověz všem kolem, žes mě znal.

 

Šeptem mít snad rád

a po mém boku stát,

víra beznadějná.

 

Já kráčím dál,

sama každý krok,

já kráčím dál.

 

Jen zimní král,

nejmocnější cvok,

dlí opodál,

když já kráčím dál.

 

Odejdi usnout na věčnost,

dál od klamů, od bláznů spousty,

na dveře zámek, spálit most.

 

Nechtěj pravdu znát

i tváře můžou lhát.

Víš, nejsem stejná.

 

Já kráčím dál,

sama každý krok,

já kráčím dál.

 

Jen zimní král,

nejmocnější cvok,

dlí opodál,

když já kráčím dál.

 

Čekajíce v nebi stále nejsem vzdálená,

pádem dolů Tebou dál zmámená

 

já kráčím dál!

 

Já kráčím dál,

sama každý krok,

já kráčím dál.

 

Jen zimní král,

nejmocnější cvok,

dlí opodál,

když já kráčím dál.

Autor Pétík, 22.10.2017
Přečteno 714x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pétí, je to moc nádherné. Verše i hudba. Dohromady úžasný celek. Povedlo se ti to...

22.10.2017 14:54:54 | Anděl

Díky ti. Je to moje hodně oblíbená, nad českým textem jsem uvažovala děsně dlouho a pak jsem to asi rok sepisovala :D

23.10.2017 10:37:35 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí