kdybys tak viděl někoho jiného

kdybys tak viděl někoho jiného

každé ráno
se v zrcadle díváš na unavený obličej
kdybys tak viděl někoho jiného
řekneš mu -
odpočiň si
zavři oči a nech se unášet
pulzujícím oceánem a vůní soli

čas tě děsí
a tak po příchodu domů
schováváš hodinky do krabice
telefon pod polštář
neusmíváš se
protože jsi konečně sám

přeješ si vydechnout
vydechnout tu tíhu v plicích
místo toho nasáváš dehet
a klepeš se při představě
že tě někdo zase zradí

kdybys tak viděl někoho jiného
obejmeš ho
a políbíš ho do vlasů
tak se nediv
když to udělám já
Autor margaretm, 13.11.2017
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Ruda Štola, Miriska, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí