Ta

Ta

Anotace: Cos dneska udělala pro tuhle rodinu?

 

Chybí mi možnost být někdy 

nikým.

Vlastní tělo je naprosto

nesvobodná záležitost.

Jsem to a tamto, nikdo tohle a někdy i trochu tady toho.

A ty to víš,

ty mě znáš,

umíš mě popsat

a poznat

a najít.

Toužím po 360 sekundách nicoty.

Kdy budu jen tělem

a to nebude ničím.

Protože duše se nehmotná

snad ani necítí duší.

Nechci být sama,

nechcí být sama sebou.

Anonymní cesty, pro hlasy bez tváří.

I v pekle už po mně chtějí registraci.

Nikdo215

Nahoda334

Nevim98

Koncept12

Ahoj, ty jsi Ta?

 

Jo.

 

Čau.

 

"Ta" už napořád.

 

Autor Megan, 21.11.2017
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Kikinka_UwU, Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí