stín parazit

stín parazit

žije ve mně stín
který požírá mou duši, živí se na ni
někdy jen tak podřimuje
a já se cítím dobře
jenže když vstane
pohltí celé tělo
mozek, ruce, oči

trápí mě na tom hlavně ty oči
život se nedá žít
když místo východu slunce vidíte temnotu

nejhůř ho ale snáší duše.

duše zaplavená tímhle stínem
zvykla si na něj tak moc
že nedokáže žít bez něj
možná se ona sama živí stínem

protože nenašla světlo, které by ji udrželo v pochodu.
Autor margaretm, 17.01.2018
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti, aby znovu našla světlo...vím, jaké to je. ale jednou ten stín s ostudou uteče. jen vydržet. hezké.

18.01.2018 07:13:29 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí