Propiska

Propiska

A jestli ti to půjde, tak třeba napiš báseň.

 

Člověk má v sobě víc bakterií

než buněk. Svým způsobem... jsme víc houby než lidé.

Myslela jsem, že se mě to dotklo,

ale bylo to jen zklamání

z těžkopádného vystřízlivění.

Jestli jsi alkohol, tak ten co chodí

s nejhorší kocovinou.

Vlastně nechodí.

Už si ji vzal.

Dvakrát nic to nezmění, změnilo úplně všechno.

Víme to nekonečně dlouho,

ale doznání dělá hotovou věc.

A teď je to jinak.

A laně na laně.

A ryby nejsou maso.

Ťuk, ťuk... Kdo tam?

V mé hlavě probíhá

systematická démonizace.

A přemýšlím, jak to samé děláš semnou.

 

Já to nehrála. 

Jsem kapitola cizího života napsaná

nejlevnější propiskou.

Stránka.

Odstavec.

 

 

Autor Megan, 02.02.2018
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Kikinka_UwU, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí