de noche iremos

de noche iremos

Anotace: dál půjdeme temnotou noci

sběrný tábor myšlenek
koncentrace temnoty
jsou noci bez spánku
spánek beze snů
sen běsivý
běsi děsiví

hvězda davidova zhasíná
pod křížem zkřiveným
jenž podseknut srpem
kladivem zabit 
krev noci prolije
nespasí

nespočetně životů zmaří
budou vyměněny
jako třicet stříbrných
za vlastní smrt
historie i dějin

přítomnost soustředěná
do apokalyptických obrazů současnosti
času souvislostí
souvislosti zavilé nenávisti

za vším je sobectví člověka
který sveden chce být jako Bůh
a přece nepřemůže Boha
jenž stal se člověkem

obrazy míhají se
na obrazovce mého života
bez paměťové karty
kterou zítra již nenačtu

jako jedničky a nuly
svého života
format c:

ve věčnosti však
zůstane datová stopa
mého nezapomenutelného života

chtěl bych zapomenout
a být zapomenut

ale nemohu
protože mne stvořila láska

LÁSKA






Autor VIZ, 30.06.2018
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

30.06.2018 06:56:27 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí