Rozpočítadlo

Rozpočítadlo

Rozpočítadlo pesimistovo
Jedna, dva, tři, čtyři, pět,
jak je zvláštní tento svět.
Deset, devět, osm, sedm,
namočí ti ústa v medu.
A kdo ty lži nestrpí,
ten se v med utopí.

Rozpočítadlo optimistovo
Jedna, dva, tři, čtyři, pět,
překrásný je přec náš svět!
Deset, devět, osm, sedm,
pokud nemáš srdce z ledu.
Když svět budeš v lásce mít,
překrásně si budeš žít!

Rozpočítadlo realistovo
Jedna, dva, tři, čtyři, pět,
jsem rád, že je ten náš svět
Deset, devět, nejsem debil,
jelikož bych bez něj nebyl

Autor Luciley, 27.01.2019
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí