Na starý krásný časy

Na starý krásný časy

Anotace: Na melodii skladby Demon Kitty Rag z alba Le Pop - Katzenjammer - 2008 https://www.youtube.com/watch?v=-2CWsqGFgkA

Sbírka: Zázraky se přeci dějí (nejen o Vánocích), Noční přání - hudbou ke svobodě a ještě dál

Pozvedám číši

a všem Vám připíjím,

co jsme spolu prožívali:

 

Jezdili jsme na kolech,

šplhali jsme po stromech,

prolejzali kouty v domech.

 

Pozvedám číši plnou,

na štěstí připíjím

všem, co tenkrát při mně stáli.

 

Ať už pívo, nebo rum

navrátí nás našim snům,

připíjím těm šťastnejm dnům:

 

Na starý krásný časy,

ty dávno minulý,

na starý krásný časy,

i na ty, co přijdou.

 

Pozvedám číši plnou

na poslední, první lok,

na Vás, že jste se mnou žili:

 

Toulání po polích, vsích,

tenkrát padal taky sníh,

svět voněl po dálkách nových.

 

Pozvedám číši plnou,

začíná nám nový rok,

díky, že jste tady byli.

 

Ať už pívo, nebo rum

navrátí nás našim snům,

připíjím těm kurva šťastnejm dnům:

 

Na starý krásný časy,

ty dávno minulý,

na starý krásný časy,

i na ty, co přijdou.

 

 

         ***

 

Na starý krásný časy,

ty kdesi dávno minulý,

na starý krásný časy,

i na ty, co přijdou.

Autor Pétík, 31.12.2019
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, jenommarie, šerý, Polux Troy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na ty co byli,
už jsme i pili, co přijdou,
ať jsou také dobré ;-) ^ST^

01.01.2020 12:45:59 | jenommarie

Ano! Děkuji. :) (se zpožděním)

20.10.2020 20:28:19 | Pétík

;) vůbec nevadí ať se daří.

21.10.2020 08:33:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí