Deštivý blues

Deštivý blues

Anotace: chrabrá strohost ranního oblaku pocitů...

 

Kapky za okny snímají ospalé poklesky rána, 

v dechu ta plíživá prorostenost myšlenek, pocitů a představ,

v dechu neurčitých frází mého polo-ospalého, napůl bdeleho mozku,

 

Městu vládne deštivý blues,

Olafurovi prsty kreslí sublimny vesmír,

to kapky a proudy se sliji v modulární sen,

ve kterém budoucnost nekončí,

 

Tramvaj s mým vědomím přijíždí do stajice touha 

Autor Happyyz, 04.08.2020
Přečteno 209x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Roser, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice krásné a zajímavé zamyšlení. Dost složité, ale toto není rozbor, nýbrž komentář. (=

04.08.2020 08:21:47 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí