Neklid

Neklid

Kam mě má duše vede
za ruku prosím drž mě ve tmě
tam spolu najdeme rozhřešení
jen v lásce jsme si souzení

Na vlnách zmítáni nepokojem
v zpěněných vodách plujeme
do zad nám věčný vítr vane
rychlost nám v žilách pulsuje

Až najdem chvíli uklidnění
nad všechno budem povzneseni
vzlétneme k nebi jako ptáci
za obzor kde slunce září

Autor vlnka, 14.09.2020
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí