Nový pohled

Nový pohled

Když duchnu strachu odkopáš
pak jiný pohled na vše máš

Díváš se svrchu na to dění
nač dávat prostor soužení

Tvá vnitřní síla zvítězila
hranice možností posunula

Otevřels duši poznání
životu, že nic nebrání

Autor vlnka, 25.09.2020
Přečteno 181x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, ARNOKULT, Frr, Marten, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, strach mívá nad námi moc
...když jej zlomíme dřív
..umíme se ke všemu
i jinak postavit.*
Pěkný víkend milá Vlnko. ;)

25.09.2020 14:21:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí