stýskání po zimě, která nikdy nepřišla

stýskání po zimě, která nikdy nepřišla

kluku z plakátu
stýská se ti taky po námraze?
protože moje okna jsou i po dnešním ránu prázdná
a marně budu hledat východ
když si nevzpomínám,
jestli slunce vůbec včera zapadlo
a tak se radši schovám do monotónního ticha spících lišejníků
ve kterém mě nikdo nemůže vylekat
protože sem už dávno nikdo hledat slunce nechodí
Autor měsíc podle agáty, 04.01.2021
Přečteno 192x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Marten, Guldrun, jenommarie, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná z toho plakátu přijde...

07.01.2021 00:17:38 | enigman

...ano, stýská...přesně tak melancholickou mám náladu...;-)

04.01.2021 21:28:13 | Marten

Až pohladí jaro tváře
i tvé tváře se v koutku
paprsky budou jí dotýkat. ;)

04.01.2021 12:12:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí