Radši potrat

Radši potrat

Anotace: Chvilka slasti

Horská chata,

chvilka slasti,

stála ti snad
za bolesti?

Za to, že jsi
jako máma
selhala?

Radši mělas
polykat.
Radši snad jít
na potrat.

Dalas život,
ale co s ním,
když jsi ho jen
ničila?

Chvilka slasti
stála ti snad,
za dva zkažené
životy?

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor neviditelná, 16.01.2021
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, V.N.Losinský, mkinka, root
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Selhání je ošidná záležitost.
Pak se na něj nabalí
obvinění, soudce Zlost
a už to není objektivní,
a ani poezie. Jen Sněhulák o jedné kouli.
Ale pokud jde o imaginaci, dobré a těším se na další.

16.01.2021 08:49:16 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí