BARVOSLEPOST

BARVOSLEPOST

Anotace: ...

Láska na první pohled
nebyl to jen vzhled
nevím co si mám myslet
neexistuje celý svět.

Nebyla oboustranná
dávám si zbytečné naděje
jen znamení malá
celkem bezvýznamné.

Slepé narážky do prázdna
nic to pro tebe neznamená
vidíš moji snahu
ne tu pravou barvu.

Píšeš mi jen pod vlivem
svým stínem
temnoty alkoholu
přiznej konečně pravdu.
Autor root, 06.04.2021
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Holoxicht, Marten, Emily Říhová, neviditelná, mkinka, Iva Husárková, Kikulinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí