Nové impulsy

Nové impulsy

Někdy je doba hektická

co zdá se býti nelidská

když hledá hlubší poslání

ta naše entita lidská

 

Co chceme a kam máme jít

jak bárka ve své křehkosti

zmítá se v peřejích poznání

naráží na skály nevědomosti

 

Když střelka v běhu života

bláznivý kurz nám udává

otvírá vodám stavidla 

smysl nám možná uniká

 

My bojíme se vybočit

dát nový impuls životu

ty síly v nás pochopit

a nebránit se pokroku

Autor vlnka, 29.04.2021
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Květka Š., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí