Záměrná

Záměrná

Anotace: Z cyklu Instantní pocity

 

 

             vyměním ukradený dny

             za ukradený fotky

             tvoje za tebou

             a pak tě v tom nechám

             samotnou a celou

             si můžeš korzovat

             až do naprostýho vyčerpání

 

             dat

 

             štkát nebo se co nejsebeuvěřitelnějc smát?

             do nastavenech kamer

             nebude to kýč?

             ne - jen záměr

             na tři

 

 

Autor Luky-33, 28.05.2021
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: odnikud, mkinka, lawenderr, Iva Husárková, Guldrun, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí