Keby nebola voda tichá

Keby nebola voda tichá

Anotace: Opět můj oblíbený element - voda :) První dvě sloky myšleny jako píseň, kterou bych chtěla nahrát. Ozvěte se kdyby někdo s kytarou či flétnou měl zájem, díky :)

Keby nebola voda tichá
Keby uměla mluvit
Co by nám asi pověděla?
Co by nám chtěla sdělit?

Tvé slzy se v ní utopily
A tys vyšla čista
Co ty slzy poveděly?
Zda-li pak si je voda jista?

 

 

Máš oči plné slz
A plíce plné prachu
Přesto všechno nemáš úzkost
Jsi pozvednuta v strachu

Znáš totiž jedno místo
Které by měl každý znát
O pozvednutí mysli
By měl každý bojovat

To místo, kde voda čistá
Kde nejhlubší je spád
Jako děti jsme tam byli
Dnes tam půjdem - snad

 

Autor Vojvodik, 09.06.2021
Přečteno 179x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí