Kosmická stárka

Kosmická stárka

Anotace: Setkání s živelnou energií, spontaneita, #danceflór vajbz

 

Říjnová najt přísnĕjší bíty jak potřísnĕná římská římsa 

    další drop pošle celý sál k zabíjáckýmu drajvu 

      danceflór vajbs a plechárny lajfstýl 

 

       krystaly v backu jsou voňavý a čistý 

        dnešní najt zůstanu čistý 

         jen wiskey a vodka 

         je to fajr fajr fajr

         zkurvenĕ živelnej ocelovej fajr 

 

        směje se na mĕ kosmická stárka 

        vajbujem a flexíme danceflór spolu 

        shluky hluků se mĕní v explóžn

        

        směje se na mĕ a kouše do žíly 

        nemůžu dejchat a miluju to

        nemůžu dejchat tenhle ten vajb 

 

        a stejnĕ jsem v ráži flexuju vajb 

        ona je šílená raketa ráje 

        ta koc je přísná jak ďábel máje 

 

        na ramenou seká do rytmu staccato 

        říkal že jsem zadanej jinak by její 

        klín poznal černobyl 

        

        nežný je vajb když je party over

        čas se vleče jak pomalý downtempo 

        I pray v hlavĕ a watch me over 

 

        kosmická stárka je divoká 

        to každý ví 

        dýdžej flexuje esefyx 

        nažer se flanžru lásko má 

 

        tyhlety bíty jsou šláplý jak dĕvka 

        basslajny sytí hrobové ticha 

        probíraj zombís na emku 

 

        štastná noc

        flexí se mnou kosmická stárka 

        mezi zubama živelný vesmír

 

        kouše mĕ do žíly nemůžu dýchat

        srdce jak echo vajb jede na 172 bípíem 

        noc končí ráno výdžej zvrací po cestĕ domů

 

       fotr dejchá na dceru z patra 

       barman a dýdžej v jedný osobĕ

       obrna po párty jak zas budeš chlastat 

 

      čas skončit plajery vypnutý 

      céda v báglu fór traků na disku 

      kosmická stárka flexuje vesmír 

 

      tahle báseň je pro ni 

      divokou koc co má ráda tvrdý dramce 

      miluju všechny ty přísný koc co milujou dramce 

 

      jsou ostrý navenek a uvnitř prázdno 

      jen něha odlupovaná na tváři 

      venku je slunce kosmická stárko 

     

Autor Happyyz, 09.10.2021
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jazyk mě neznámý ...
asi za Zenitem :))
..z jaké jsi planety
..ale snad ta kosmická stárka
..měla radost tvé básně
a že jste si to... flexíme...užili:)).
Toto je mazec
..tedy:D

09.10.2021 18:23:34 | jenommarie

...neslyšet staccatto-znamená míti už naváto...

09.10.2021 16:19:04 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí