jak krásné jsou návraty

jak krásné jsou návraty

Jsou smutné návraty
Když doma nikdo nečeká
i ta postel na mě hledí tak cize
tak chladně
Nic mě doma netěší
a skoro si až říkám, jestli je to opravdu doma
jestli jsem si nespletla adresu
nevešla do špatného bytu
co vypadá přesně jako můj, ale můj není

A jak krásné jsou cesty
když vedou za někým
jak krásné jsou návraty
když jsou k někomu
tak hřejivě prosluněné chladné zimní dny
když u vlaku na tebe někdo čeká
s krabičkou domácích marokánků
to můžeš cestovat až na jiný světadíl
a vědět, že srdcem jsi doma
Autor pomeranch, 26.05.2022
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, Lexi, šerý, Friday, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A někdy stačí, když doma čeká chlupaté štěstí, co štěká nebo mňouká, hned je veselo:-)

27.05.2022 08:23:56 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí