Běžely laně

Běžely laně

Běžely laně

utíkaly krajinou

Nebyl to běh před smrtí

ani za potravou

nebyl ani pro radost

Čistě bez emocí

Byl to Život

Běh pro běh

Stádo laní

a večerní vítr

Autor pomeranch, 15.07.2022
Přečteno 152x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí