Lidské zvratky

Lidské zvratky

Anotace:

Myšlenky ve stínu
sobeckého splínu
sundej ty růžové brýle
nikam to nevede.

Toxické přátelství
zjisti kdo vlastně jsi
vnitřní hlas 
životní kompas.

Hřejivý pocit prázdnoty
spřízněných duší pár
čistota mysli
nepřijde nazmar.

Zavři na chvíli oči
zamysli se
kdo jsou právě teď
zvratky ve tvém životě.

Autor root, 28.09.2022
Přečteno 116x
Tipy 7
Poslední tipující: Jirka1980, Holoxicht, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí