v novostavbě

v novostavbě

 

       Ve vodovodních trubkách zpívá

       soused spláchnul lejno

       nad tvou hlavou

       pod tebou dva mladý

       jak králíci šukaj

       stačí poslouchat v hodinu pravou

       soused zprava si píská

       děcko dole zase křičí

       poslouchám to denně

       nervy to krásně ničí

       dá to pěknou fušku

       zachovat klid a nenabít pušku

       a jít si zastřílet

       jak ve filmu Volný pád

 

 

Autor rybka, 07.11.2022
Přečteno 90x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí