Z nedostatku

Z nedostatku

Anotace: /prstů

 

 

 

             …

             a pak přijde někdo

             třeba já

             a klidně se tě na něco zeptá

             třeba

 

             kdy naposled ses líbala

 

             drze se tě ptá

             ačkoliv sám

             nedokáže odpovědět

             ani si vzpomenout

 

             natož ty roky

             sečíst

 



 

Autor Luky-33, 17.11.2022
Přečteno 141x
Tipy 9
Poslední tipující: Vendina, Sonador, Iva Husárková, M.A.Rek, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí