byl jsi pro mě víc, než si myslíš

byl jsi pro mě víc, než si myslíš

Anotace: prožito

  

Věděli jsme oba, že by to nikdy nemohlo vyjít

a i přes to jsme si k sobě udělali pevný vztah

ze kterého se stal pouhý zvrat.

Neměla jsem v plánu tě mít každý den v hlavě

natož zamilovat se do tebe ze dne na den.

Protože věř mi, je těžké být nemilovaná někým, 

koho už nikdy neuvidím.

I přes to všechno, co jsme spolu zažili, nikdy nezapomenu na to

jak držel jsi mě v náruči.

Nebyl jsi pro mě jen tak nějakým klukem

a i když to tak možná vypadalo, nikdy jsem si nepřála,

aby to mezi námi takto dopadlo.

Autor tinus, 17.07.2023
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Misha, Psavec, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé.

17.07.2023 20:30:41 | mkinka

:((je tomu tak

18.07.2023 17:10:54 | tinus

Tak pevně objímám, tinusko.

18.07.2023 17:20:36 | mkinka

dekuji mockrat

18.07.2023 17:21:44 | tinus

Rádo se stalo.

18.07.2023 17:40:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí