Zvonek

Zvonek

Anotace: dobrou noc...

 

dnes, jako kdykoliv jindy...

 

dvě zprávy cestou z práce

-------------
T: zavolas mi
T: zavolej mi prosim
-------------

a vím
všecko je v prdeli

 

stojím ve tmě u zvonku
nikdo se neozývá, nikdo neotvírá
uklidňuje mi naděje, že mi zas nepustíš dál
přesto, že voláš o pomoc

přišourají se divný individua, kterých je tu jak na smetišti
po poslední návštěvě mi to tu tak připadá
růžový squat zrůžověl

chci se rozveselit tvou zprávou
tonoucí se stébla chytá

Bože, to je sobecký chtít přátelství!

čekám, že mi přivedeš na jiný myšlenky
opíšu tě jmenovce na jmenovce zvonku
a stalo se
na vteřinu

-------------
A: kdo je S. O.?
P: asi kluk :)
-------------

vím, že čekáš na zprávu prijed, chci sukat
to neumím
byť bych hrozně chtěla
rozbitý věci toho už spoustu neumí
málokdo je opraví, spíš si koupí nový

potřebuju někoho, kdo si ke mně večer lehne, aby se se mnou ráno probudil
hledání svatýho grálu nevěřícím

takže pomodlit...a zhasnout

 

Autor redandreablue, 02.10.2023
Přečteno 98x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, CULIKATÁ, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozbitý věci toho už spousty neumí, málokdo je opraví, spíš si koupí nový- hodně dobré, ač ode mě to moc nezní, já jich hodně opravuji, než skutečně vyhodím, ale u vztahu, to s Tebou souzním, je to tak ve většině případů lepší...

03.10.2023 08:18:19 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí