knp

knp

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=O1JJA3k6wkg

všechno to ve mně roste

strach je strach a musíš to nějak přežít

takhle to dál nejde řekl jsi

a já tě nechci a ty mě nechceš

 

koukám na sebe seshora a na kopci padá sníh

je to jak vánoce až na to že vánoce nenávidíš

stejně jako mě

 

hádáme se a oči mi zaplavuje písek

je stejnej jako ten bráchův v egyptě

pálí a hoří

 

kam až chceš zajít když jsi dávno překročil všechny hranice

ležím na zemi a brečím celej svět

a nejsem nejsem vůbec teatrální jak bys řekl

slova jsou jen slova nemají žádnou moc

umím se s nima ohánět ale za nima nic jen prázdná schránka

 

napíšu poezii a ty si ji nikdy nepřečteš proč taky

kdybys mohla udělat něco jinak co bys udělala šeptám si a polykám zmrzlou trávu

je to jak facka jak chvíle kdys nemohla dýchat

tehdy to bylo intenzivní tehdy jsi skutečně žila

zase jsi vyhrál

 

za oknem mlha a já myslím jen na to jak tě potěšit

zase jsi vyhrál a tak pořád dál

mám hlavu v ní milion zbytečných věcí a žádná co by k něčemu byla

třeba že miluju a nevím jak udělat abys miloval

nebo že koně spí ve stoje

stejně jako já

 

 

Autor odnikud, 18.11.2023
Přečteno 88x
Tipy 16
Poslední tipující: Luky-33, Snacek, o3_gambit, Marten, cappuccinogirl, CULIKATÁ, šerý, jort1, Anfádis, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná si ji přečetl, možná by si přál lásku, možná by si nepřál mít boj. V lásce není žádný vítěz, nebo poražený. Možná si ji přečetl a možná by si přál to slyšet.

22.11.2023 14:59:19 | Cizinec

...tak takhle to maj ženský...když jsou v pasti...
...jako já...

21.11.2023 11:41:18 | Snacek

hlava v dlaních, otevřít oči a svůj cit...neztrácet sama sebe a být silná ve svém srdci...moc pěkná báseň:-)

19.11.2023 10:49:18 | o3_gambit

No vyjádřit svý pocity umíš, to teda...

18.11.2023 17:09:51 | cappuccinogirl

Pekné páči sa mi a ďakujem aj za pesničku super

18.11.2023 09:04:44 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí