Návrat ke Kořenům

Návrat ke Kořenům

V slzách

Nalézáš útěchu

Když láska

Vzkvétá

Na poli

Rudých máků

Uprostřed

Dlouho očekávané

Zimy

 

Tvůj křišťál

Už roztál

Ve Tvém nitru

A láska

Opět

Ovládla 

Tvou Zem

 

Světem

Chodíš

Křížem krážem

A na zádech

Neseš 

Atlas Světa

 

V šuplíku

Nalézáš

Staré přezdívky

A masky

Už přestaly

Ti stačit

Když Tvůj

Maškarní bál

Začal

Bez Tebe

 

Miluješ

Tak moc

Až to bolí

Protože to 

Prý nestačí

 

A tak

V poháru

Viny pro nevinný

Už nezbývá nic

Než jedna kapka

Co změnila

Oceán

 

Když na vrcholu

Vesmírného

Nekonečna

Začal se psát

Nový Příběh

Našich duší

A Osudy

Zase mají 

Svoji moc

.

Autor Denael, 04.12.2023
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, cappuccinogirl, o3_gambit, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osudy jsou prý dané
jen sudičky ví, co se stane...
Když láska je v tvém světě
vlčí mák navzdory zimě kvete...
tak zahřívej ten květ
neboj se k němu přivonět
a neboj se ani bolesti
vždyť - když stůněš láskou, to o štěstí
mluvit můžeš...srdce začalo psát
na nový, čistý list, že miluješ, a že máš rád!!!

04.12.2023 10:52:07 | cappuccinogirl

*heart&love*

04.12.2023 17:09:40 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí