klášter Drasty

klášter Drasty

 

        Kdo není v cele za trest ?

        Řeholní sestry !

 

        Sestřičky bosé z Karmelu

        staví si klášter nový

        umí vzít za práci

        to i ďábel říct musí

        sestra Marie ovládá motorovou pilu

        sestra Tereza jezdí s traktorem

        nebudují honosnou vilu

        malé pokoje jsou jejich domovem

        pánbůh je s vámi, holky !

 

 

        

Autor rybka, 05.02.2024
Přečteno 52x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, kozorožka, Žluťák, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě :)

05.02.2024 16:00:26 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí