Život

Život

Anotace: Jednou večer sem nemohl spát a měl sem trápení jaký vlastně živo je ,jaký jsou lidi v mojom okolí .

Tmavým lesem kráčíš,

lesem v kterém se občas ztratíš, 

ale takový je život,s tím nic neuděláš. 

 

Stíny stromů překračujem,

občas o ně zakopneš,

spadneš, ale o to silnější vstaneš . 

 

Pár trolloupu na cestě střetneš, 

smutno ti z nich bude,

o to jím půjde,

no ty, máš něco co oni ne, 

upřímní úsměv a srdce, 

kterým im zavřeš ich páchnoucí tlamy. 

 

Pokračuj v cestě dál, nezastavuj se,

tvá cesta je dlouhá. 

Po ní si neseš osud svůj

který nevím jak skončí. 

 

Úspěch nebo neúspěch

jak dopadneš to závisí na tobě.

Báv se životem a lidí kolem sebe 

o to ti přece jde.

Autor zápiskyzméhlavy, 31.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí