Chlór, který se nevytře z černého asfaltu se časem vypaří

Chlór, který se nevytře z černého asfaltu se časem vypaří

zastavavylejzautatenkýbl

zastavkmitaníbělmem

přestaňsekývat

přestaňsebodatdolýtka

začnimítrádlidi

začniseusmívat

mějzkřivenoupáteř

mějzvrhléděti

kreslisipozdikrvíažaludečníštávou

kreslisisvévnitřníobrazce

jezdíšvautěsám

nejsikonzument

nejdřívvylejten chlór!!!

 

 

Autor Lipschowski, 25.05.2014
Přečteno 752x
Tipy 4
Poslední tipující: Skořicová princezna, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šíleně působivé.

25.05.2014 22:03:53 | Skořicová princezna

Zvláštní zpracování básně ... ale o to více působivé ;) :))

25.05.2014 19:40:20 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí