O spojení

O spojení

Přes pamět okamžiku zalézám do stanu a vnikám do suity svých hojných toužebných svítání, po zárodečném fosforu volání, spící dívka s hlavou hluboko v oblacích, na míšním polštářku, ze spánku dělá přetvářku, až mne svede jen záhyb odpovědi na to zda celou mohu jí mít, odevzdávám se přítomnosti, živé jsou tyto okolnosti a ze sedmé možnosti, pramenité vznikání a vnikání, souladu doteků, prstů, bříšek tkání stlání, volné obzírání a úprostného překladu ticha překládání, intimní vlohy vstávání, jež zní jako dětské malování, nevinné vstřebávání ptáčků, animovaných voláčků, na paletce s palubou jménem nebe, když vniknuli jsme do tebe, uvěřili v Tebe, celičké nebe změnilo se v sebe, až na věčnost, shledá nás jediná dlaň, Zem. 

 

 

Někdo na zámek uzavřel srdce, aby probudil spísí démony touhy, lehčí než vánek severního cípu, od jižní zdi se vhání naše duše blíž k tvému pramenitému zrnu všech přičin, držíš lehoučce mé spánky, pulzující a vznícené, předáváš mi chladného klidu závan až k srdci, vše nás promněňuje až se zmítáme v dokonalé harmonii, po noci odloučení a rychlých pohybů celé naší sympoziální existence, temný dřevoryt bytí o němž milostná ví, ta horká, vroucnější probuzení, z nichž vzešla celá řada souladných odpovědí, odpovědí dotýkající se kůže, jednoty a vítavých slastí probuzených na pečeti energie spojení.

 

 

Spojení dvou duší, chvíle neuvadajících bezčasí, krápníková moc potů a řetězících probouzení stále ubíhajících vzrušení, po němž není již blouznivé přítomnění, však trvalé sdílení, jak plachta napnutá k mocným stěžním, otevřená do přístavu všech hodin, kam uzamknula se přisada společná všem lidským myslím, které kdy dokázaly myslet na láskou, dobývat lásku, provázet ji láskou a opínat veškeré její sentence, její prostory, její nesčíslné levitace mas a neřestí, vidin a skalárních skal nekonečna, tekutých písků a stínových hornin, masivních emanací všech bulv, ty všechny odmístit a odhmotnit a nechat je nejlehčeji propustit a propínat citem všemocné čarodějky lásky, zázračné univerzálie všech lektvarů Univerza a Srdce Lidského. 

Autor Happyyz, 05.08.2015
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí