Kulička

Kulička

 

Mé tělo jen jen prázdná 

kovová skořápka.

Chladná ocel

prolitá útrobami.

Mám někde v sobě

kuličku z olova.

Cítím jí cinkat

o stěny. 

Trvá nekonečně dlouho,

než se odrazí

o protější chlopeň.

Mé tělo nekončí

nikde.

Jsem dutá

a mrtvá

a studená

a dink, dink, donk.

Zní mi v žaludku.

V mysli.

V konečcích prstů.

Jsem olověná kulička

uvězněná

ve svém vlastním těle.

Které jsme

kdo ví proč 

prolili galony

železa.

Já vím, tenkrát

to vypadalo

jako neprůstřelný nápad.

A asi 

...vlastně...

díky. 

Že už mě nic nezraní. 

 

Jen někdy si říkám

kdyby to byl aspoň cín.

Autor Megan, 13.02.2018
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Kikinka_UwU, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí