Políbená

Políbená

zadívala se na měsíc
srdce se jí rozbušilo
  roztáhla křídla a …

ozvalo se zašustění

pohlédla vedle postele

pod lampičkou
vedle její hlavy
strnula myš
korálky černých třpytivých oček
vějíře lesklých vousků
pohled z očí do očí
pod čumáčkem vydechla:
„To tebe hledám celý život.
Chci ti dát pusu…“

pocítila příval sympatií
zavřela oči
jen lehounký dotyk
jemný dotyk myších rtů
šimrání vousků na tváři
kterou pokryl ruměnec…

chytila ji do hrsti
vynesla ven
pod hvězdné nebe,
křídla netopýrů

mihla se
zmizela ve tmě …

ticho noci
zaplavil smutek
vrácené obyčejnosti


Autor Anděl, 03.04.2018
Přečteno 630x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, grázlík, Šípková Růženka, Bufik, Akyš, Kett, Amonasr, JSJ, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

/nečekaný/ příval sympatíí ST* :-D*

03.04.2018 10:18:22 | Frr

Frr.....:) tak- někdy musíš holt vzít zavděk tvorem z říše zvířat.....ale neztěžuju si....aspoň někdo:)

03.04.2018 12:41:51 | Anděl

...vrácená obyčejnost se za mojí tečku ve vesmíru podařila...

03.04.2018 08:04:32 | Jort

Hvězdáři Jorte:)....moc Ti děkuji...

03.04.2018 08:37:55 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí