Dopísek...

Dopísek...

Nikdy bych si nemyslel, že se může stát, o někom že sny mohou se mi zdát. 

Tu jednu jsem potkal tak tenkrát náhodou, na kafi bez kafe. A tehdy se to stalo.

Kdosi by řekl bohužel,  jenže ona mi změnila v životě tolik, ze si to predstavit jiný nemůže.  Ano, asi může,  jenze spíš v "dřívějším věku" by dalo říct se.

Jde o to, že u sebe uz bych to tou dobou dávno nečekal.  A necekal ani bych, ze to bude ona, kdo mi otevře dveře do zakázaných míst mojímysli a duše. 

 

Vím, že mi nejspíše uz ujel vlak dávno,  a přesto s neodbytností sobě vlastní jdu tou cestou pěšky. Byť by se mohlo zdát to jiz zbytečné. 

Ale stejně jdu. Jak sama jednou řekla,  jsem jak pes, co se chytne stopy a nepustí. Nejsem pes, spíš štěně psí. Ale na tom vůbec vlastně nezáleží. 

Zdá se mi o ní,  ale stejně to nesmím říct, i to, ze jsem tu stale pro ní, byť prý necítí nic. Nevím jak, ale dala mi smysl. Mou tenkrát proměnila mysl. Jak, proč a čím? To sotva nekdy zvím. Tak tiše v verších pro ni sním.... .

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 19.07.2022
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Lexi, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sni dál, nikdy není pozdě na splnění snů

19.07.2022 12:30:33 | Marry31

To je od Tebe moc hezké a milé. Děkuji

19.07.2022 12:43:45 | Protos1182

Sny člověk musí mít. Pomáhají nám.

19.07.2022 07:36:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí