Aurora

Aurora

 

Noc otevřela náruč
hýčkaná hvězdnatým nebem.


Kadidlová lampa plnila vědomí.
Vůně posvátných pryskyřic
pronikavě štkaly.


Ústa šeptala požehnání
sílu a odvahu navzdory temnotě.
Strach ztratil svou moc!


A děti lesa
tančily posvátné tance tantry
zdobené peříčky rajek.


...............




Tiší srdcem, očima mluví
Pokorně sloužící zákonu lásky
obmytí jí samou...


Pak v okamžiku svítání
pod mraky se mihli dlouhonozí
v posvátných kruzích.


To svými křídly
lidem odkrajují z nebes
kusy štěstí.

 

 

 

 

 

Autor Malá mořská víla, 21.07.2023
Přečteno 143x
Tipy 18
Poslední tipující: Acortai, enigman, kozorožka, IkkarisKa, Dreamy, šerý, Tritvaetna, Tvbm, jitoush, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na hraně krajek...

17.08.2023 12:46:37 | enigman

Díky za pohlazení...:)

22.07.2023 06:05:46 | Dreamy

Jak by Bource z kokonu. Hebkost příze slov*

21.07.2023 23:14:40 | šerý

...Jen jsem zatajila dech,Gábi......a vnímám.....Ji./úsměv/

21.07.2023 19:29:46 | jitoush

zelonorůžová pírka na nebi...

21.07.2023 17:31:56 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí