Milujici chimery noci

Milujici chimery noci

Anotace: V jednom dalekohledi noci

...uveril jsem v tebe. Padajici hvezdna fontano. Jsi pravdou osvoboditelkou. Patrim ti jako ty me. Milujeme chimery noci. Klubicka myslenek, paprsky nebe. Ma lasko, tajna lzi v pricinach. Musim k tobe byti uprimny. Drzim se za ruku se strachem a nejsem volnym destem svobody. Dotykam se toho hnusu tam dole. Nejsem pravdivym, nosim strepy na hrudi, dokazi_li se hnout v pramalem ustrnuti, prcham li vys, prekazim sve duchaplnosti, zabomysim tempem objidam dusivou malomyslnost. Verim v pojidace hub mekkych skupenstvi lidskych kvalit. Listecky rozvarene bremenem androgynna. Jsi jina jsi li divotvorna, nezemres pamatna chimero noci. Pal,cive visis na slovotrmenech z vecnosti. M mluvis o lidech a vselecich. Tady zije nebezpezna vlna jmenem pritomnost. Uprimnost most pres soucasnost. Stavba bez pocatku to je Buh. Chutna nebesky modrin mysli. Velikost je vyhen krajin budoucich. Milujicich chimer noci krasnych bezednych.
Autor Happyyz, 13.08.2015
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí