Hrusen

Hrusen

Anotace: Jitrni

Jak sifra meho srdce pravi, jsem nalomeny ustav psychedelickeho zdravi.
Kdyz mne na ulici nekdo pozdravi, urcite je to ten pravy.

Jak puls meho srdce pravi, laska a strach nikdy nebudou kamaradi,
Nadeje a radost mne drti, jak odvaha a nenavist ze zivota a smrti.

Jak oko meho srdce zvida, dole hluboko, nestalost a bida,
Stado zvlcelo, vetve se prohly, ovoce zkazene, jadro brecelo.

Jak tep meho srdce duji, ty vzdalene vichry a duny.
Lava severu loupi popel ust, az k tobe lasko budu rust.

Jak opustene pratelstvi srdce a mozku, prazdnota bude vzdy mit v hrobu vozku,
Tvare bezejmennych mist a mrtve telo basnika ve svetle basne.

Jak zare tveho srdce pravi, sluzba a dech jsou snoubeni kamaradi,
Jen se naji, k mistum jit, s krehkou vasni se nezne pomazlit.

Jak sifra tveho srdce pravi, laskou hledam ty spravne zasady,
Neutikej, neusinej, najdi sve nitro, ve svatosti jej mej, hrej lasko hrej.
Autor Happyyz, 20.09.2015
Přečteno 676x
Tipy 3
Poslední tipující: Matěj Černý, enigman, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí