Zápisky ztracene vecnosti

Zápisky ztracene vecnosti

Anotace: Inspirované výstupem v SD...

V jeho hlavě se rozprostrelo prenatalni ticho. Jdoucí až na konec repliky. Na konec hmatatelneho dechu jeho konečne existence.

V sálu zavládlo naprosté elementární ticho. Jeho expandující hněv a pěna vnitřního chaosu se rozlily do prostoru sálu. Ve smrti. Ve splynutí.

Každá povodeň dávala přidávat na extrakci jeho přechodných emanaci v ludibrioznim prostoru infinitezimalni erupce pralesne noci

Vlčí mlčí s námi přestává komunikovat
Je možné aby vůbec někdo četl plavici myšlenky?

Kuriozita je neprestat se ptát. Otázky jsou jako elementární sentence. Tvořící částice urychlující sekvence.

...

Zaměřují se na přechodné rituály plne vyzařující endokrynie primárního vzorce lidské mysli.

Diky atomarni adjustaci některých vizuálních textur poznávám své stálé vzorkovací sample teorie na Vesmír a zrod Vesmíru.

Volání po větším 'obraze jdoucím za obecne astrofyzikalni obrazce dynamiky mainstreamoveho Vesmíru '...

Co záda je abdikace směru myslenkovych uskutečňování v blízkých pěti deseti letech novelty...

...Za modální mety psotupne gravitality...

Az na konec sebe excitujici matrice, furmula formulována devíti bohy hibernovanymi ve faunach jejich světa.

Zápisky ztracene existence, spalte jejich neutisitelny počátek, na průvod ztráty milostného vidění prostoupeneho vášní po stvoření Universa a jeho nekonečna.
...
Autor Happyyz, 12.11.2016
Přečteno 646x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí