Dokonáno

Dokonáno

Nad lysinami
i porostem

nad mostem

nad námi
blankytné výjevy
propadají skrz oceánicky tmavé

vyduté kouřmo nazývané nebem
kypí země se rozestupuje
shluky par vrcholí do jejích útrob

do magmatického lůna středu

Pak také lačně polyká prastaré sochy Venuší Mélských

dokonáno jest
Autor kudlankaW, 25.07.2017
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí