Záříš.

Záříš.

Anotace: Součástí, podobně jak hvězdy, cítím Měsíc. Vjem ne na úrovni pololásky, ale oddání? Neukojená touh...

Součástí, podobně jak hvězdy, cítím Měsíc.
Vjem ne na úrovni pololásky, ale oddání?
Neukojená touha, svazuje mou bytost,
zmatenou existenci.
V myšlenkách mi hraje utopie, slyšíš?
Za doprovodu Garfunkela a jeho Měsíce Simona,
lielielie, poslední dvě minuty, taková krása.
Buďte ticho!
Autor Sarahhp, 04.02.2018
Přečteno 646x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí